dimarts, 26 de febrer del 2013

EL PAPA BENET RENUNCIA











"Sobre la renúncia del Sant Pare, el Cardenal Sistach va afegir que es va quedar sorpès ja que “no estem acostumats. Feia 600 anys que això no passava”. A partir d’ara, es posarà una data pel conclave, on s’escollirà nou Papa. L’Arquebisbe de Barcelona, després d’explicar com funciona el conclave, creu que qualsevol dels 118 cardenals tenen possibilitats però que cap d’ells segurament es voti a ell mateix: “Sembla que ningú es pugui votar a si mateix si té una mica d’enteniment perquè és una responsabilitat molt gran”. El Cardenal Sistach no té clar a qui votarà però, en canvi, sí que té la certesa que “l’important és que busquem a la persona més adequada, no importa el continent del que provingui, hem de buscar a aquell més preparat”. (http://www.arqbcn.org/node/4174)

  • Preguem pel Papa Benet: que el Senyor se’l miri amb amor, el beneeixi i beneeixi també totes les accions apostòliques fruit del seu Pontificat.
  • Preguem pel Papa Benet: que el Senyor sigui sempre a prop seu per protegir-lo i per donar-li anys  i salut per poder seguir treballant amb humilitat i constància a la vinya santa de Déu.
  • Perquè el Senyor, que va confiar al Papa Benet que vetllés sol·lícitament per la santa Església estesa d’Orient a Occident, el sostingui ara perquè no defalleixi en la pregària per al bé del poble de Déu i de tots els homes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada