dilluns, 4 de febrer del 2013

"No hi ha justícia sense igualtat" Campanya Mans Unides



“No hi ha justícia sense igualtat” és la campanya de Mans Unides per al 2013. En la que ja és la campanya 54, l'ONG Mans Unides vol sensibilitzar i actuar sobre el que és el tercer objectiu del mil·lenni: promoció de la igualtat entre els sexes i l'autonomia de la dona.
La campanya de Mans Unides 2013 denuncia les greus discriminacions que pateixen les dones en temes com l'assistència sanitària i l'alimentació.
Com bé diu el lema de la campanya de Mans Unides 2013, “No hi ha justícia sense igualtat”. En molts casos, les dones veuen impedit el seu accés a l'educació, i això impedeix que les dones puguin accedir per igual al treball, cosa que les deixes més vulnerables davant la pobresa i atacs a la seva integritat física, psíquica i moral.

Amb la seva campanya 2013, “No hi ha justícia sense igualtat”, Mans Unides vol denunciar i acabar amb els orígens de la discriminació que pateixen les dones, i també donar suport a projectes que reconeguin la seva dignitat per tal d'impulsar el desenvolupament integral de les persones i de els pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada