dimecres, 23 de maig del 2012

Colònies d’estiu 2012

S'apropen les colònies d'estiu de la Parròquia!

·      Dies: del 21 al 29 de Juliol (de dissabte a diumenge)
·      Lloc: Casa de colònies Mas Colltort (Sant Iscle de Colltort, la Garrotxa)
·      Inscripcions: Pots fer-la tot enviant un correu electrònic a: info@esplaixic.net o bé trucant o enviant un missatge al telèfon: 628.400.581.
·      Preu: El preu de les colònies és de 205€ i els infants que no siguin del esplai, hauran de pagar 235€. El pagament es farà en efectiu en el moment de formalitzar la inscripció.** 
 
·      Instal·lacions: La casa té cuina, menjadors, habitacions, lavabos complerts i sala de tallers. En els exteriors de la casa hi ha una piscina de 1,4m de profunditat, boscos, esplanades per jugar i un anfiteatre exterior .
·      Grups d’edat: Ens dividirem en els dos, o tres, grups d’edat segons les edats dels infants que hi vinguin. També farem activitats conjuntes on participaran tots plegats.
·      Centre d’interès: El centre d’interès és el fil conductor de totes les activitats de les colònies. Aquest any, infants i monitors viurem molt intensament una història molt especial...
·      Activitats: Durant els 9 dies de colònies farem jocs, gimcanes, tallers, jocs de pistes i de castell,... però també hi haurà una ruta. 
·      Intendència: Hi haurà un equip d’intendència que serà l’encarregat de fer tots els àpats de les colònies: esmorzars, esmorzar de mig matí, dinars, berenars i sopars.
·      Dia de pares i mares: L’últim dia de les colònies, el diumenge 29 de Juliol, propossem als pares, que vingueu a buscar als vostres fills. Aquell dia serà especial ja que infants, pares/mares i monitors passarem un dia plegats. Tots junts participarem de la última activitat i d'un dinar de cloenda!! Hi esteu convidats!!!

** Si hi ha qualsevol problema per fer el pagament de les colònies, poseu-vos en contacte amb l’equip de monitors per trobar la solució adequada i discreta.

Per més informació o qualsevol dubte envie'ns un correu a info@esplaixic.net






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada